Over ons

Ons verhaal

Wij houden van planten. Daarom zien wij graag meer groen in tuinen en openbare ruimte. En meer variatie in groen. Door het maken van beplantingsplannen en het inkopen van planten als dienst aan te bieden, dragen wij daar ons steentje aan bij.

Onze kennis van planten delen we graag. Samen zorgen we ervoor dat je klant blij verrast is met de beplanting in zijn of haar tuin. Zo maken we samen tuin en buitenruimte nog mooier. Groen van “bol tot boom”.

Oplossingsgericht

Momenteel hebben we te maken met een overspannen markt. Planten zijn binnen een paar uur uitverkocht. Zeker als het gaat om de meest gangbare soorten. Door tijdig te communiceren en door buiten de kaders te denken kunnen we vaak vervangers aanbieden waarmee we als nog het gewenste resultaat kunnen bereiken. Door deze oplossingsgerichte aanpak zorgen we dat u op de gewenste dag de tuin kunt aanplanten.

Wij zijn ons bedrijf gestart op basis van onze ruime kennis en ervaring op gebied van beplanten van tuinen & buitenruimtes. Van groenontwerp tot groenhandel.

Onze ambitie is meer groen in tuin en buitenruimte. Daarom bieden wij onze klanten waar wij zelf kennis over hebben, èn waar we plezier in hebben:

  • het maken van beplantingsplannen; voor meer groen en meer diversiteit in groen
  • het regelen van planten; om onze klanten te ontzorgen